#Atomicchat: Mea na faʻaaoga e le Tagata e faʻaaoga

Teuina 7636349 s

Afai o oe mulimuli mai ia te aʻu i luga o le Twitter, sa matou faia se manaia talanoaga talanoaga ma tagata i Atomic Reach o talanoa e uiga i le tagata o loʻo faʻaaoga mataupu (UGC). Nei o mea taua ma autu aveina mai #AtomicChat Twitter talanoaga, talimalo po o Aso Gafua uma ile 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. mulimuli @Atomic_Reach mo au faʻamatalaga uma maketiina faʻafouga!

Pupuu mo mea e gaosia e le tagata, UGC o le upu faʻaaoga e faʻamatala ai soʻo se ituaiga o anotusi pei o vitio, blog, talanoaga fomu pou, ata numera, leo faila, ma isi ituaiga o ala o faʻasalalauga na faia e tagata faʻatau poʻo tagata faʻaiʻu o se lugalaina polokalama poʻo se tautua ma o avanoa faʻasalalau i isi tagata faʻatau ma tagata faʻaiʻu. O mea e gaosia e le tagata e faʻaaogaina e taua foi o le consumer generatedmedia (CGM). Webopedia

faafetai i Aapa Atomika mo se isi avanoa sili!

AtomicChat-Tagata-Faʻaaogaina-Aano

O le'a sou manatu?

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia le spam. Aoao pe faapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.